Bryllup Københavns Rådhus

Kathrin og Felix’  bryllup i København

“Er I sikre på, I skal giftes her? Lige nu?”  – spørgsmålet fra kontorchefen på Københavns Rådhus efterlod Felix og Kathrin noget mundlamme. Det er ikke nødvendigvis dét spørgsmål,   man vil stilles når man er rejst 1000km fra Mannheim for at blive gift i København. Denne onsdag i maj var Rådhuset vært for et arrangement i forbindelse med Women Deliver konferencen, så huset sydede af spænding og derfor var vielsesaftalen  – som Felix og Kathrin heldigvis havde med på skrift – simpelthen blevet glemt. Det lykkedes dog rådhuset hurtigt at finde en giftefoged, og til tonerne af lydprøven fra Maja og de Sarte Sjæle, blev de 2 smukke og varme mennesker viet i den by de var faldet for på en ferierejse.

Efter vielsen tog vi sammen med parrets to skønne gæster – Julia og Fabian – på cykeltur rundt i byen. Cyklen er det perfekte transportmiddel i København. Det er fleksibelt og effektivt og vi nåede hurtigt forbi både Diamanten,  trampolinerne i Havnegade, Nyhavn og Kongens Have.

Tak til jer alle 4 for en helt fantastisk eftermiddag i  godt selskab. Sikke en fornøjelse at være bryllupsfotograf i hovedstaden.

Bryllup København

Bryllup i København

Bryllup København2

Vielse Københavns Rådhus

Bryllup København5

Bryllup København7

Vielse Københavns Rådhus

Bryllup København9

Trampoliner København Havnegade

Bryllup København11

Bryllup Nyhavn København

Bryllup København13

Kongens have bryllup københavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *