Bryllup i Rungsted – Rungstedgaard

Cecilie og Kewins bryllup i Rungsted var simpelthen så flot at overvære og dokumentere. Det dansk-franske brudepar havde booket mig godt et års tid i forvejen, lige efter at aftalen med feststedet Rungstedgaard var kommet i stand. Som bryllupsfotograf i Jylland er det ikke så ofte at jeg kommer til sjælland, men jeg oplever at flere og flere sjællandske brudepar søger deres fotograf landsdækkende, og ikke kun i nærområdet. Det giver meget god mening – naturligvis er der øgede udgifter i forbindelse med transport, men Danmark er ikke stort, og har man fundet en fotograf der matcher stil, personlighed og budget, skal man da bare slå til. Uanset om fotografen er fra Jylland, Fyn eller Sjælland.

Her kan I se flere billeder fra bryllupper i København.

Bryllup i Rungsted

Gommens bror og venner samledes før brylluppet i Rungstedgaards poolrum – en fin lokation til et par fotografier af de smukke mænd der gør sig klar til den store dag. Lidt længere henne af Rungsted Strandvej blev Cecilie gjort klar sammen med veninderne i utroligt smukke omgivelser. Vejret var perfekt og efter vielsen i Hørsholm Kirke var der champagne – hvad ellers – på stranden foran Rungstedgaard inden middagen blev serveret.

Rungstedgaard

Cecilie havde i tiden op til brylluppet været god til at sende mig inspirationsfotos fra fx Instagram, og parret havde gennemtænkt dagen meget grundigt mht til tidsplan. Det gjorde, at der var dejligt ro på, da det endeligt blev tid – når alt er planlagt på forhånd, er der god tid til at nyde dagen, hinanden og gæsterne.

Objektivet over dem alle – Nikon 200mm f2 VRII

Nåja, og så havde jeg selvfølgeligt mit nyindkøbte 200mmf2 objektiv med. Selvom det er stort og tungt er det blevet det objektiv jeg helst vil bruge i løbet af dagen. Nogle gange er det ikke muligt – fx i små kirker hvor jeg er nødt til at kunne bruge et zoomobjektiv – men ellers sidder det fast på det ene kamera. Og hvad er det så det kan, spørger du ? Egentligt kan det jo ikke noget som min arbejdshest Nikons 70-200 f 2.8 ikke kan. Det kan fx ikke zoome, men blot tage billeder ved 200mm. Og så vejer det det dobbelte. Altså totalt ufleksibelt. Men dét, den kan, gør den helt fantastisk. Den kan tage billeder ved 200mm f2, hvor baggrund og forgrund smelter fuldstændig væk og hvor personerne i mellemgrunden står knivskarpt.

Se fx billedet hvor Cecilie og Kewin lige er kommet ud ad kirken og hvor gæsterne blæser sæbebobler. De farverige bobler i forgrunden brydes på smukkeste vis – man skulle tro de var tilføjet i Photoshop, men det er blot den fantastiske Nikon 200mmf2 der gør hvad den skal. Portrætterne her er også taget med det objektiv, og kan forvandle selv en forstyrrende baggrund til at smukt tæppe af uskarphed. Lækkert !


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.