Skarrildhus bryllup

Skarrildhus

På trods af erfaring fra mere end 150 bryllupper, er der stadigt masser af bryllupper hvor jeg er på en location for første gang. Det var tilfældet ved Diana og Marcs bryllup, hvor jeg for første gang havde glæden af at være på Skarrildhus. Lige midt i Jylland  – omkring Herning – ligger dette fantastiske hotel, hvor den tilhørende park byder på rigtigt gode muligheder for parbilleder. Det er skønt at kunne udforske et nyt område, og Skarrildhus’ omgivelser og indretning er utroligt inspirerende at arbejde med.  Jeg håber jeg kan komme tilbage inden længe.

Diana og Marc er også utroligt fotogene og meget umiddelbare og åbne at arbejde med, så vi fik hurtigt taget mange forskellige, gode billeder. Det med parbillederne er jo et samarbejde. Jeg skal nok stå for lys, baggrund og for at guide jer til gode poseringer, og med jeres åbenhed og villighed til at prøve nye ting kan vi sammen lave noget der rykker.

For mange er det første gang at de bliver fotograferet professionelt, så det er klart at man lige skal vænne sig til det. Som regel går det nu rigtigt godt – vi starter stille og roligt ud med meget enkle og frie setups, og så går der ikke længe inden at det føles naturligt og frit for jer at være foran kameraet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.