Lej en Photobooth til bryllup

Lej en Photo Booth

Lej en Photo Booth og få de sjove og anderledes Selfie-billeder

”Selfiecam, Selfiebox, Fotobox, Myselfie”…fortsæt selv. Kært barn har som bekendt mange navne, også når det gælder muligheden for at tage skøre, søde og sjove billeder til jeres bryllup. I har sikkert oplevet en photo booth flere steder, og hos mig er det efterhånden også blevet en fast del af bryllupsfotograferingen at levere opstilling af min photo booth. Når I lejer en Photo Booth giver I jeres gæster mulighed for en ny oplevelse, hvor de kan have det super sjovt sammen. Samtidig giver det jer en masse uforglemmelige minder fra jeres bryllup. Selfiebox’en giver anderledes billeder end dem jeg tager som fotograf, simpelthen fordi jeres gæster optræder på slap line, når de står alene eller i mindre grupper foran Photo Booth’en.

Sådan virker en Photo-Booth

Her er et par ord omkring forløbet, hvis I vælger at lade mig sørge for jeres fotobox.

Setup’et er utroligt let! Inden jeres bryllup laver jeg et link til et onlinegalleri. Linket kan I give til jeres gæster eller fx printe på kort, der kan ligge fremme til brylluppet. På bryllupsdagen stiller jeg Selfiebox’en op (det tager blot et kvarters tid), og så er jeres gæster ellers klar til at fotografere sig selv. I kan selvfølgeligt tage ligeså mange billeder I har lyst til – der er ingen begrænsninger.

Så snart jeres gæster har taget et billede, bliver det uploadet til jeres helt egen selfie-side (det kræver selvfølgeligt at jeres feststed har Wifi), og de kan via linket følge med hvad der foregår ved photobooth’en. Sjovt, og utroligt nemt. Jeg får tit tilbagemeldinger fra brudeparret når de dagen efter brylluppet sidder i ro og mag og ser hvordan gæsterne har moret sig i løbet af aftenen. Dette alene er vel en god grund til at leje en photobooth ?

Sådan returneres Selfie-box’en.

Når festen er slut, pakker i iPad, lampe og stativ i en frankeret (det har jeg naturligvis sørget for på forhånd) transportkasse og afleverer ved nærmeste GLS pakkestation. Nemmere kan det ikke gøres.

Hvis I har behov for det, tager jeg meget gerne rekvisitter og props (skilte, baggrunde osv) med.

Her kan I se flere eksempler på billeder taget med Photo Booth.

1 Comment On This Topic
  1. Katrine Nissen
    5 years ago

    Er det muligt at leje en photobooth den 27/4?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *