Bryllup Hostrup Hovedgaard

Bryllupsfotograf i Jylland.

Tina og Mikael bor i København, men som det ofte er tilfældet, er deres historie stærkt forankret i Jylland, hvor familien i det midtjyske og venner i Aalborg stadigt betyder alverden for det dygtige og ambitiøse par.

Deres fest blev holdt på Hostrup Hovedgaard – en smuk, gammel gård ideel til et stemningsfuldt bryllup. Det var mit første besøg på stedet hvor de charmerende, gamle bygninger er renoveret så alt fremstår nobelt og nyt samtidigt med at de skæve vægge og træværket er bibeholdt. Nyt og gammelt i perfekt samstemt blanding.

Hostrup Hovedgaard ligger idyllisk plantet i det midtjyske landskab. Til alle sider er der marker, og denne augustdag var kornet modent og nærmest lysende solgult. Høj luftfugtighed, trykkende varme og tordenfluer overalt udfordrede da vi skulle tage portrætter. Det kunne jeg dog ikke mærke på Tina og Mikael. De var søde, naturlige og behagelige at arbejde med, og jeg er så glad for at de viste mig vej til kornmarken ved siden af Hostrup Hovedgaard. Den hvide kjole, det mørke jakkesæt, det kraftige mørkegule hvede og det smukke sympatiske brudepar er en fryd for øjet.

Blog (1 of 17)

Blog (2 of 17)

Blog (3 of 17)

Blog (4 of 17)

Blog (5 of 17)

Blog (8 of 17)

Blog (11 of 17)

Blog (7 of 17)

Bryllupsfotograf

Blog (9 of 17)

Bryllupsfotograf

Blog (10 of 17)

Bryllupsfotograf

Blog (12 of 17)

Blog (14 of 17)

Blog (16 of 17)

Blog (17 of 17)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *