Koldinghus Slot

Koldinghus.

Signe og Dennis blev gift på en regnfuld forårsdag på Koldinghus. Det har siden 2010 været muligt at blive viet i den fantastisk smukke kirkesal på Koldinghus, og Koldingparret var da heller ikke i tvivl om hvor brylluppet skulle holdes.

Koldinghus er et imponerende slot i Danmark, der ligger i hjertet af Kolding. Dette slot er en af ​​de mest populære destinationer for bryllupper i Danmark, fordi det tilbyder en unik kombination af historisk charme og moderne luksus. Dette er et af de ældste og mest velbevarede slotte i Danmark, og det er en perfekt ramme til en uforglemmelig bryllupsceremoni og fest.

Fotografering af bryllupper på Koldinghus indebærer en blanding af portrætter af bruden og gommen, samt billeder af ceremonien og festen. Det er  – uafhængigt af location – en udfordring at fange de magiske øjeblikke og skabe billeder, der fortæller en historie og fanger den unikke stemning på dagen.

For at lykkes som bryllupsfotograf i Kolding er det vigtigt at have en god forståelse af lys, komposition og teknik. Døm selv, om det lykkedes.

Tusind tak, kære Signe og Dennis for at give mig sådan en smuk baggrund at fotografer jer på. Det var I sandhed en kæmpe fornøjelse at følge jer på dagen.

Se mere fra bryllup Koldinghus

Bryllup Koldinghus

Blog (2 of 22)

Bryllup Koldinghus

Blog (4 of 22)

Blog (5 of 22)

Bryllup Koldinghus

Blog (7 of 22)

Bryllup Koldinghus

Bryllup Koldinghus

Blog (10 of 22)

Blog (11 of 22)

Blog (13 of 22)

Bryllup Koldinghus

Blog (15 of 22)

Blog (16 of 22)

Blog (17 of 22)

Blog (18 of 22)

Blog (19 of 22)

Blog (20 of 22)

Bryllup Koldinghus

Blog (22 of 22)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *