Bryllup Vejlefjord Hotel

Bryllup på Hotel Vejlefjord.

Stine og Dan holdt bryllupsfest på det skønt beliggende Vejlefjord Hotel. At være til bryllup på Vejlefjord Hotel er noget helt særligt. Vejlefjord Hotel er ikke kun kendt for sin storslåede udsigt over fjorden, men også for at være et populært valg blandt kommende brudepar. Stine og Dan var ingen undtagelse. De faldt pladask for hotellets charme og naturskønne omgivelser, der dannede den perfekte ramme om deres store dag.

For nogle år tilbage underviste jeg Stine, da hun gik i gymnasiet, og derfor var det en særlig stor fornøjelse at fotografere netop dette bryllup. Gommens iranske familie gav brylluppet et eksotisk touch, med masser af danseindslag og mange grin. Der var god stemning på Hotel Vejlefjord den dag:-)

Vejret var simpelthen fantastisk, og sammen med det unge, smukke par lavede vi flotte billeder i området omkring hotellet.

Vejlefjord Hotel var det ideelle sted for Stine og Dans bryllup, og som bryllupsfotograf var det en fornøjelse at indfange de mange uforglemmelige øjeblikke mellem dem. Deres bryllup var et levende eksempel på, hvordan kærligheden kan blomstre i de smukkeste omgivelser og skabe minder, der vil vare evigt.

Tak, Stine og Dan, fordi I valgte Vejlefjord Hotel som jeres bryllupslocation og for at have ladet mig forevige jeres kærlighedsdag. Må jeres fremtid sammen være fyldt med kærlighed, glæde og utallige eventyr:-)

Se flere billeder fra mit arbejde som bryllupsfotograf Vejle.

blog-1-of-5

Bryllup Vejlefjord

Bryllup Vejlefjord

Bryllup Vejlefjord

blog-5-of-5

blog-1-of-6

blog-2-of-6

blog-3-of-6

blog-4-of-6

blog-5-of-6

blog-6-of-6

blog-1-of-1-2

blog-1-of-1-3

blog-1-of-1

Bryllup Vejlefjord

blog-4-of-4

blog-3-of-4

blog-1-of-1-4

Bryllup Vejlefjord

blog-2-of-6-2

blog-3-of-6-2

blog-4-of-6-2

blog-5-of-6-2

blog-6-of-6-2
Bryllup Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Hotel Vejlefjord

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *